pdf256

08.06.2020.

STATUT UDRUGE DRUŠTVO PRIJATELJA DUBROVAČKE STARINE DUBROVNIK

unnamed

2020

REVIZORSKO IZVJEŠĆE I GODIŠNJI FINANCIJSKI IZVJEŠTAJ – 2020.

unnamed

16.04.1969.

Ugovor o održavanju i korištenju kompleksa gradskih zidina u Dubrovniku

unnamed

31.10.1984.

Dodatak Ugovoru o održavanju korištenju kompleksa gradskih zidina u Dubrovniku

unnamed

10.11.1998.

Ugovor o održavanju I korištenju gradskih zidina

unnamed

23.12.2009.

Dodatak Ugovoru o upravljanju i gospodarenju gradskim zidinama

unnamed

27.04.2010.

Dodatak 2 Ugovoru o upravljanju i gospodarenju gradskim zidinama

unnamed

17.01.2018.

Dodatak 3 Ugovoru o upravljanju i gospodarenju gradskih zidina u Dubrovniku

unnamed

2019

REVIZORSKO IZVJEŠĆE I GODIŠNJI FINANCIJSKI IZVJEŠTAJ – 2019.

unnamed

2020

DODATAK BR.3. UGOVORU O KORIŠTENJU I ODRŽAVANJU KOMPLEKSA STONSKIH ZIDINA

unnamed

2016

DODATAK BR.2. UGOVORU O KORIŠTENJU I ODRŽAVANJU KOMPLEKSA STONSKIH ZIDINA

unnamed

2011

DODATAK UGOVORU O KORIŠTENJU I ODRŽAVANJU KOMPLEKSA STONSKIH ZIDINA

unnamed

2007

UGOVOR O KORIŠTENJU I ODRŽAVANJU KOMPLEKSA STONSKIH ZIDINA

unnamed

1993

UGOVORU O ISKORIŠTAVANJU (UPORABI) NEKRETNINA STONSKOG FORTIFIKACIJSKOG SUSTAVA

Ovim se Uvjetima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja te preuzimanja ulaznica za Dubrovačke gradske zidine, tvrđavu Lovrijenac, Stonske zidine, Sokol grad u Dunavama i Knežev dvor u Slanome putem internetske trgovine Društva prijatelja dubrovačke starine (dalje u tekstu: „Društvo“)

Uz ove Uvjete kupnje ulaznica putem Internetske trgovine primjenjuju se i pravila privatnosti Društva.

Ulaznice

Putem Internetske trgovine Korisnici mogu kupiti ulaznice čije su vrste i cijene definirane važećim cjenikom donesenim od strane Društva.

Korisnik prilikom kupovine ulaznica putem Internetske trgovine odabire raspoložive vrste kao i količine ulaznica koje želi kupiti.

Korištenje kupljene ulaznice podliježe uvjetima i pravilima korištenja određenim od strane Društva.

Naručivanje i plaćanje

Korisnik naručuje ulaznicu ili ulaznice putem elektronskog obrasca narudžbe. Korisnikom se smatra svaka osoba koja elektronski naruči ulaznicu, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu.

Ulaznica se smatra naručenom u trenutku kada Korisnik odabere i potvrdi način plaćanja te kada se uspješno završi proces autorizacije kreditne i/ili debitne kartice kojom plaća.

Naručene ulaznice plaćaju se online jednom od kreditnih i/ili debitnih kartica: MasterCard, Maestro, Visa, Amex, Diners.

Po završetku procesa naručivanja ulaznice će biti poslane na prijavljenu e-mail adresu Korisnika.

Društvo ne odgovara za štetu nastalu krivim upisivanjem e-mail adrese u korisničkom profilu ili zbog nemogućnosti isporuke ulaznice uzrokovane tehničkim problemima sa strane davatelja e-mail usluge.

Sukladno važećim propisima RH kupljena ulaznica vrijedi kao račun.

Ukoliko Korisnik želi izdavanje R1 računa, isti obavezno unosi podatke potrebne za izdavanje R1 računa prije same potvrde narudžbe i plaćanja. Korisnik odgovara za ispravnost svih unesenih podataka prilikom kupovine. Naknadne promjene nisu moguće.

Print@home ulaznice

Print@home je usluga ispisa ulaznice kupljene putem Internetske trgovine.

Svaka Print@home ulaznica na sebi ima ispisan zasebni (jedinstveni) 1D bar kod.

Za svaku kupljenu ulaznicu ispisuje se jedna Print@home ulaznica s jednim 1D bar kodom.

Po završenoj kupovini Korisnik je dužan ispisati kupljenu Print@home ulaznicu i ponijeti istu sa sobom prilikom dolaska na odabranu znamenitost.

Iznimno, u slučaju nemogućnosti ispisa Print@home ulaznice Korisnik istu može predočiti putem pametnog mobilnog telefona.

Naknadni ispis Print@home ulaznice na prodajnim mjestima Društva nije moguć.

Prilikom dolaska na odabranu znamenitost Korisnik je dužan očitati Print@home ulaznicu na uređajima za kontrolu ulaska na odabranu znamenitost ili predočiti ulaznicu djelatniku Društva zaduženom za kontrolu ulaza na odabranu znamenitost, kako bi se izvršila validacija i poništenje Print@home ulaznice.

Zabranjeno je bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje ili mijenjanje Print@home ulaznice.

Ukoliko se pojavi duplikat Print@home ulaznice, pravo ulaza i valjanost ulaznice ostvaruje prva osoba koja takvu Print@home ulaznicu očita na uređajima za kontrolu ulaznica ili predoči istu djelatniku Društva zaduženom za kontrolu ulaza na odabranu znamenitost.

Društvo i tvrtka RAO d.o.o. nisu odgovorni u slučaju pojave duplikata Print@home ulaznice, kao i u slučaju bilo kojeg drugog načina zlouporabe izdane, naplaćene i isporučene Print@home ulaznice.

U slučaju prenošenja Print@home ulaznice s Korisnika (kupca) na treću osobu, ovi Uvjeti prenose se i primjenjuju na svakodobnog imatelja odnosne ulaznice.

Korisnik je obvezan ukazati osobi kojoj prenosi ulaznicu na odredbe ovih Uvjeta.
Za sve dodatne informacije o Društvu (radno vrijeme, znamenitosti, događanja i dr.) te o vrstama i načinu korištenja ulaznica, Korisnika se ovim putem upućuje na službene internetske stranice Društva.

Otkazivanje kupljenih ulaznica

Sve narudžbe i kupovine ulaznica putem Internetske trgovine obvezujuće su i konačne te se iste ne mogu otkazati, izmijeniti ili nadoplatiti za drugu vrstu ulaznica.

Ukoliko se Print@home ulaznica ne iskoristi, nije moguće vratiti istu i ostvariti povrat sredstava.

Zaštita osobnih podataka

Društvo poštuje privatnost svojih korisnika i obvezuje se da će osobne podatke koji su prikupljeni tijekom registracije i kupovine putem Internetske trgovine obraditi i zaštititi u skladu s odredbama važećih propisa RH kojima je regulirana zaštita osobnih podataka.

Prigovori i reklamacije

Svi upiti, prigovori i reklamacije vezani za kupovinu i naplatu ulaznica putem Internetske trgovine Društva mogu se slati na e-mail: info@citywallsdubrovnik.hr .

Izjava o sigurnosti online plaćanja

Za plaćanje u našoj Internetskoj trgovini koristimo CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem Interneta.

CorvusPay osigurava potpunu tajnost vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od vašeg web preglednika do banke koja je izdala karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pritom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program vaša banka, uz valjanost same kartice, dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unapređuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom vaših kartičnih podataka.

Izjava o privatnosti i zaštiti osobnih podataka

Društvo prijatelja dubrovačke starine  sukladno zakonskim odredbama obvezuje se pružati zaštitu privatnosti kao i zaštitu osobnih podataka kupcima ulaznica za Dubrovačke gradske zidine, tvrđavu Lovrijenac, stonske zidine, Sokol grad u Dunavama i Knežev dvor u Slanome putem internetske trgovine Društva.

Prilikom kupnje ulaznica prikupljaju se samo osnovni podaci o kupcima koji su nužni samo za izvršenje kupnje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti i zaštite osobnih podataka, te ih se bez pristanka kupca neće koristiti za slanje reklamnih poruka niti u svrhu bilo kakvih marketinških akcija.

Kako bi izvršio kupnju na ovim Internet stranicama, korisnik, odnosno kupac obavlja unos podataka potrebnih za ostvarenje kupnje.

Osobni podaci koje prikupljamo

Kada posjetite ove internetske stranice mi ćemo automatski prikupiti informacije o vašem uređaju, uključujući naziv Internet preglednika, IP adresu, vremensku zonu i neke kolačiće koji su već prisutni na vašem uređaju. Dodatno, kako pregledavate stranice, prikupit ćemo informacije o tome koje stranice otvarate, koliko se na njima zadržavate i kojim terminima pretrage ste došli na pojedinu stranicu. Ovu vrstu prikupljenih informacija nazvat ćemo „Informacije o uređaju“.

Informacije o uređaju prikupljamo koristeći sljedeće tehnologije:

– „Kolačići“, to su datoteke pohranjene na vašem uređaju koje često sadrže anonimni jedinstveni identifikator, za više informacija o kolačićima, i o tome kako ih isključiti, posjetite http://www.allaboutcookies.org

– „Log datoteke“, to su datoteke pohranjene na internetskom serveru u koje se spremaju podaci o IP adresi, vremenu posjete, Internet pregledniku, pružatelju internetskih usluga i internetskoj stranici s koje ste došli na naše stranice

– “Web beacons”, “tags”, and “pixels”, su datoteke koje služe za praćenje pregledavanja internetskih stranica.

Kada pošaljete upit za kupnju pomoću ovih stranica, ili pomoću kontakt obrasca, mi prikupljamo one informacije koje nam dostavite, a to su najmanje ime i prezime, adresa, e-mail adresa i telefonski broj. Ovu vrstu prikupljenih informacija nazvat ćemo „Informacijama upita“

Kada govorimo o osobnim podacima u ovim pravilima privatnosti, govorimo o informacijama o uređaju i informacijama upita.

Kako koristimo vaše osobne podatke

Koristimo informacije koje nam pošaljete u postupku izrade narudžbe kako bi vam mogli izdati karte te kako bi vas mogli u slučaju nepredviđenih problema ili reklamacija kontaktirati i odgovoriti vam na vaša pitanja.

Podaci koje koristimo su: ime i prezime, adresa, poštanski broj, grad i država stanovanja, broj mobilnog telefona i email adresa. U slučaju zahtjeva za R1 račun koristimo i podatke o nazivu pravne osobe i OIB pravne osobe, sve radi zakonske svrhe izdavanja računa.

Koliko dugo zadržavamo vaše podatke

Osobne podatke pohranjujemo i obrađujemo samo onoliko dugo koliko je potrebno za realizaciju usluge.

Osobni podaci koji više nisu potrebni se ili nepovratno anonimiziraju ili se uništavaju na siguran način.

Gdje se pohranjuju osobni podatci

Društvo koristi programsko rješenje tvrtke RAO d.o.o., Bužanova 3, Zagreb koja svoje servere drži u Republici Hrvatskoj, u profesionalnom podatkovnom centru sa svim potrebnim sigurnosnim značajkama (ISO27001).

Pravo na prigovor

Ako unatoč svim poduzetim mjerama za zaštitu osobnih podataka smatrate da imate osnove za prigovor obratite se na email adresu info@citywallsdubrovnik.hr.  Uz prigovor Društvu, možete prigovor podnijeti i Agenciji za zaštitu osobnih podataka.

Izmjene pravila privatnosti

Pravila o privatnosti Društvo može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta na internetskoj stranici web trgovine Društva, te mobilnoj verziji navedene internet stranice. Ovim putem Društvo poziva svakog korisnika, da prije kupovine ulaznice pročita ova pravila  te ako se ne slaže s istima ne koristi navedenu internetsku stranicu.

Ova Pravila  privatnosti stupaju na snagu odmah nakon objave na internetskoj stranici web trgovine  Društva te na istoimenoj mobilnoj verziji web stranice. Nastavkom uporabe ove internetske stranice od strane Korisnika nakon stupanja na snagu Pravila privatnosti smatra se da korisnik potvrđuje i prihvaća ova Pravila.

INTERNI AKTI
pdf256

08.06.2020.

STATUT UDRUGE DRUŠTVO PRIJATELJA DUBROVAČKE STARINE DUBROVNIK

DOKUMENTI I IZVJEŠTAJI
unnamed

2020

REVIZORSKO IZVJEŠĆE I GODIŠNJI FINANCIJSKI IZVJEŠTAJ – 2020.

unnamed

16.04.1969.

Ugovor o održavanju i korištenju kompleksa gradskih zidina u Dubrovniku

unnamed

31.10.1984.

Dodatak Ugovoru o održavanju korištenju kompleksa gradskih zidina u Dubrovniku

unnamed

10.11.1998.

Ugovor o održavanju I korištenju gradskih zidina

unnamed

23.12.2009.

Dodatak Ugovoru o upravljanju i gospodarenju gradskim zidinama

unnamed

27.04.2010.

Dodatak 2 Ugovoru o upravljanju i gospodarenju gradskim zidinama

unnamed

17.01.2018.

Dodatak 3 Ugovoru o upravljanju i gospodarenju gradskih zidina u Dubrovniku

unnamed

2019

REVIZORSKO IZVJEŠĆE I GODIŠNJI FINANCIJSKI IZVJEŠTAJ – 2019.

unnamed

2020

DODATAK BR.3. UGOVORU O KORIŠTENJU I ODRŽAVANJU KOMPLEKSA STONSKIH ZIDINA

unnamed

2016

DODATAK BR.2. UGOVORU O KORIŠTENJU I ODRŽAVANJU KOMPLEKSA STONSKIH ZIDINA

unnamed

2011

DODATAK UGOVORU O KORIŠTENJU I ODRŽAVANJU KOMPLEKSA STONSKIH ZIDINA

unnamed

2007

UGOVOR O KORIŠTENJU I ODRŽAVANJU KOMPLEKSA STONSKIH ZIDINA

unnamed

1993

UGOVORU O ISKORIŠTAVANJU (UPORABI) NEKRETNINA STONSKOG FORTIFIKACIJSKOG SUSTAVA

UVJETI KUPNJE

Ovim se Uvjetima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja te preuzimanja ulaznica za Dubrovačke gradske zidine, tvrđavu Lovrijenac, Stonske zidine, Sokol grad u Dunavama i Knežev dvor u Slanome putem internetske trgovine Društva prijatelja dubrovačke starine (dalje u tekstu: „Društvo“)

Uz ove Uvjete kupnje ulaznica putem Internetske trgovine primjenjuju se i pravila privatnosti Društva.

Ulaznice

Putem Internetske trgovine Korisnici mogu kupiti ulaznice čije su vrste i cijene definirane važećim cjenikom donesenim od strane Društva.

Korisnik prilikom kupovine ulaznica putem Internetske trgovine odabire raspoložive vrste kao i količine ulaznica koje želi kupiti.

Korištenje kupljene ulaznice podliježe uvjetima i pravilima korištenja određenim od strane Društva.

Naručivanje i plaćanje

Korisnik naručuje ulaznicu ili ulaznice putem elektronskog obrasca narudžbe. Korisnikom se smatra svaka osoba koja elektronski naruči ulaznicu, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu.

Ulaznica se smatra naručenom u trenutku kada Korisnik odabere i potvrdi način plaćanja te kada se uspješno završi proces autorizacije kreditne i/ili debitne kartice kojom plaća.

Naručene ulaznice plaćaju se online jednom od kreditnih i/ili debitnih kartica: MasterCard, Maestro, Visa, Amex, Diners.

Po završetku procesa naručivanja ulaznice će biti poslane na prijavljenu e-mail adresu Korisnika.

Društvo ne odgovara za štetu nastalu krivim upisivanjem e-mail adrese u korisničkom profilu ili zbog nemogućnosti isporuke ulaznice uzrokovane tehničkim problemima sa strane davatelja e-mail usluge.

Sukladno važećim propisima RH kupljena ulaznica vrijedi kao račun.

Ukoliko Korisnik želi izdavanje R1 računa, isti obavezno unosi podatke potrebne za izdavanje R1 računa prije same potvrde narudžbe i plaćanja. Korisnik odgovara za ispravnost svih unesenih podataka prilikom kupovine. Naknadne promjene nisu moguće.

Print@home ulaznice

Print@home je usluga ispisa ulaznice kupljene putem Internetske trgovine.

Svaka Print@home ulaznica na sebi ima ispisan zasebni (jedinstveni) 1D bar kod.

Za svaku kupljenu ulaznicu ispisuje se jedna Print@home ulaznica s jednim 1D bar kodom.

Po završenoj kupovini Korisnik je dužan ispisati kupljenu Print@home ulaznicu i ponijeti istu sa sobom prilikom dolaska na odabranu znamenitost.

Iznimno, u slučaju nemogućnosti ispisa Print@home ulaznice Korisnik istu može predočiti putem pametnog mobilnog telefona.

Naknadni ispis Print@home ulaznice na prodajnim mjestima Društva nije moguć.

Prilikom dolaska na odabranu znamenitost Korisnik je dužan očitati Print@home ulaznicu na uređajima za kontrolu ulaska na odabranu znamenitost ili predočiti ulaznicu djelatniku Društva zaduženom za kontrolu ulaza na odabranu znamenitost, kako bi se izvršila validacija i poništenje Print@home ulaznice.

Zabranjeno je bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje ili mijenjanje Print@home ulaznice.

Ukoliko se pojavi duplikat Print@home ulaznice, pravo ulaza i valjanost ulaznice ostvaruje prva osoba koja takvu Print@home ulaznicu očita na uređajima za kontrolu ulaznica ili predoči istu djelatniku Društva zaduženom za kontrolu ulaza na odabranu znamenitost.

Društvo i tvrtka RAO d.o.o. nisu odgovorni u slučaju pojave duplikata Print@home ulaznice, kao i u slučaju bilo kojeg drugog načina zlouporabe izdane, naplaćene i isporučene Print@home ulaznice.

U slučaju prenošenja Print@home ulaznice s Korisnika (kupca) na treću osobu, ovi Uvjeti prenose se i primjenjuju na svakodobnog imatelja odnosne ulaznice.

Korisnik je obvezan ukazati osobi kojoj prenosi ulaznicu na odredbe ovih Uvjeta.
Za sve dodatne informacije o Društvu (radno vrijeme, znamenitosti, događanja i dr.) te o vrstama i načinu korištenja ulaznica, Korisnika se ovim putem upućuje na službene internetske stranice Društva.

Otkazivanje kupljenih ulaznica

Sve narudžbe i kupovine ulaznica putem Internetske trgovine obvezujuće su i konačne te se iste ne mogu otkazati, izmijeniti ili nadoplatiti za drugu vrstu ulaznica.

Ukoliko se Print@home ulaznica ne iskoristi, nije moguće vratiti istu i ostvariti povrat sredstava.

Zaštita osobnih podataka

Društvo poštuje privatnost svojih korisnika i obvezuje se da će osobne podatke koji su prikupljeni tijekom registracije i kupovine putem Internetske trgovine obraditi i zaštititi u skladu s odredbama važećih propisa RH kojima je regulirana zaštita osobnih podataka.

Prigovori i reklamacije

Svi upiti, prigovori i reklamacije vezani za kupovinu i naplatu ulaznica putem Internetske trgovine Društva mogu se slati na e-mail: info@citywallsdubrovnik.hr .

Izjava o sigurnosti online plaćanja

Za plaćanje u našoj Internetskoj trgovini koristimo CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem Interneta.

CorvusPay osigurava potpunu tajnost vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od vašeg web preglednika do banke koja je izdala karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pritom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program vaša banka, uz valjanost same kartice, dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unapređuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom vaših kartičnih podataka.

PRAVILA PRIVATNOSTI

Izjava o privatnosti i zaštiti osobnih podataka

Društvo prijatelja dubrovačke starine  sukladno zakonskim odredbama obvezuje se pružati zaštitu privatnosti kao i zaštitu osobnih podataka kupcima ulaznica za Dubrovačke gradske zidine, tvrđavu Lovrijenac, stonske zidine, Sokol grad u Dunavama i Knežev dvor u Slanome putem internetske trgovine Društva.

Prilikom kupnje ulaznica prikupljaju se samo osnovni podaci o kupcima koji su nužni samo za izvršenje kupnje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti i zaštite osobnih podataka, te ih se bez pristanka kupca neće koristiti za slanje reklamnih poruka niti u svrhu bilo kakvih marketinških akcija.

Kako bi izvršio kupnju na ovim Internet stranicama, korisnik, odnosno kupac obavlja unos podataka potrebnih za ostvarenje kupnje.

Osobni podaci koje prikupljamo

Kada posjetite ove internetske stranice mi ćemo automatski prikupiti informacije o vašem uređaju, uključujući naziv Internet preglednika, IP adresu, vremensku zonu i neke kolačiće koji su već prisutni na vašem uređaju. Dodatno, kako pregledavate stranice, prikupit ćemo informacije o tome koje stranice otvarate, koliko se na njima zadržavate i kojim terminima pretrage ste došli na pojedinu stranicu. Ovu vrstu prikupljenih informacija nazvat ćemo „Informacije o uređaju“.

Informacije o uređaju prikupljamo koristeći sljedeće tehnologije:

– „Kolačići“, to su datoteke pohranjene na vašem uređaju koje često sadrže anonimni jedinstveni identifikator, za više informacija o kolačićima, i o tome kako ih isključiti, posjetite http://www.allaboutcookies.org

– „Log datoteke“, to su datoteke pohranjene na internetskom serveru u koje se spremaju podaci o IP adresi, vremenu posjete, Internet pregledniku, pružatelju internetskih usluga i internetskoj stranici s koje ste došli na naše stranice

– “Web beacons”, “tags”, and “pixels”, su datoteke koje služe za praćenje pregledavanja internetskih stranica.

Kada pošaljete upit za kupnju pomoću ovih stranica, ili pomoću kontakt obrasca, mi prikupljamo one informacije koje nam dostavite, a to su najmanje ime i prezime, adresa, e-mail adresa i telefonski broj. Ovu vrstu prikupljenih informacija nazvat ćemo „Informacijama upita“

Kada govorimo o osobnim podacima u ovim pravilima privatnosti, govorimo o informacijama o uređaju i informacijama upita.

Kako koristimo vaše osobne podatke

Koristimo informacije koje nam pošaljete u postupku izrade narudžbe kako bi vam mogli izdati karte te kako bi vas mogli u slučaju nepredviđenih problema ili reklamacija kontaktirati i odgovoriti vam na vaša pitanja.

Podaci koje koristimo su: ime i prezime, adresa, poštanski broj, grad i država stanovanja, broj mobilnog telefona i email adresa. U slučaju zahtjeva za R1 račun koristimo i podatke o nazivu pravne osobe i OIB pravne osobe, sve radi zakonske svrhe izdavanja računa.

Koliko dugo zadržavamo vaše podatke

Osobne podatke pohranjujemo i obrađujemo samo onoliko dugo koliko je potrebno za realizaciju usluge.

Osobni podaci koji više nisu potrebni se ili nepovratno anonimiziraju ili se uništavaju na siguran način.

Gdje se pohranjuju osobni podatci

Društvo koristi programsko rješenje tvrtke RAO d.o.o., Bužanova 3, Zagreb koja svoje servere drži u Republici Hrvatskoj, u profesionalnom podatkovnom centru sa svim potrebnim sigurnosnim značajkama (ISO27001).

Pravo na prigovor

Ako unatoč svim poduzetim mjerama za zaštitu osobnih podataka smatrate da imate osnove za prigovor obratite se na email adresu info@citywallsdubrovnik.hr.  Uz prigovor Društvu, možete prigovor podnijeti i Agenciji za zaštitu osobnih podataka.

Izmjene pravila privatnosti

Pravila o privatnosti Društvo može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta na internetskoj stranici web trgovine Društva, te mobilnoj verziji navedene internet stranice. Ovim putem Društvo poziva svakog korisnika, da prije kupovine ulaznice pročita ova pravila  te ako se ne slaže s istima ne koristi navedenu internetsku stranicu.

Ova Pravila  privatnosti stupaju na snagu odmah nakon objave na internetskoj stranici web trgovine  Društva te na istoimenoj mobilnoj verziji web stranice. Nastavkom uporabe ove internetske stranice od strane Korisnika nakon stupanja na snagu Pravila privatnosti smatra se da korisnik potvrđuje i prihvaća ova Pravila.

Društvo prijatelja dubrovačke starine

Gundulićeva poljana 2, 20000 Dubrovnik, Hrvatska

OIB: 68697988356 MB: 03305031

+385 (0)20 638 800

+385 (0)20 638 801

+385 (0)20 638 802

Fax: +385 (0)20 638 805

gradske.zidine@gmail.com

info@citywallsdubrovnik.hr

Pratite nas:

InstagramYouTube

Društvo prijatelja dubrovačke starine

Gundulićeva poljana 2, 20000 Dubrovnik, Hrvatska

OIB: 68697988356 MB: 03305031

+385 (0)20 638 800

+385 (0)20 638 801

+385 (0)20 638 802

Fax: +385 (0)20 638 805

gradske.zidine@gmail.com

info@citywallsdubrovnik.hr

Pratite nas:

InstagramYouTube